GIOT

Patissier Raphaël Giot is 'créateur de saveurs'. Hij wordt vermeld bij de beste banketbakkers in België in Gault & Millau.

Bronzen medaille op de wereldbeker patisserie 2009, ambassadeur van Belgische chocolade. Raphaël Giot wordt vermeld bij de beste banketbakkers in België in Gault & Millau. En Frigomil had de eer om samen met hem een eigen patisserie in Terhulpen te bouwen.

 

Giot is opgevat als een Apple Store: composietmateriaal in combinatie met hout en XXL tegels voor minimalistische klasse. Verpakkingen en producten spelen de hoofdrol met schitterende kleurtoetsen. 

Previous Next Alle "Bakker" Alle winkelinrichting



Frigomil helpt u verder als ondernemer

Bel of mail vandaag nog

Bel ons E-mail ons

Altijd op de hoogte

De winkelier van de toekomst is op de hoogte. Abonneer u vandaag nog op de Frigomil Nieuwsbrief.

Volg ons op sociale media

Facebook Instagram